بی احتیاطی در پیست اسکی کاکان حادثه آفرید
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ نفر از افرادی که مشغول تیوپ سواری در پیست اسکی کاکان بودند مصدوم شدند.
کاظم فلاح دوست افزود: یک مرد جوان کهگیلویه وبویراحمدی که امروز مشغول تیوپ سواری در پیست اسکی کاکان بود به علت سرعت زیاد با پایه برق برخورد کرد و از ناحیه سر، گردن و پا دچار شکستگی شد.
وی بیان کرد: در حادثه دیگری یک بانوی اهوازی که عصر روز گذشته مشغول تیوپ سواری بود به علت سرعت زیاد به جاده سقوط کرد و پس از برخورد با خودرو از ناحیه کمر و پا دچار شکستگی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مصدومان این حوادث در کمترین زمان ممکن با اعزام تیم های امدادی هلال احمر استان کمک رسانی اولیه و به بیمارستان شهید بهشتی شهر یاسوج منتقل شدند.
فلاح دوست از شهروندانی که برای برف بازی و تفریح به پیست اسکی کاکان می روند خواست تا برای حفظ جان و سلامتی خود توصیه های ایمنی کارشناسان را رعایت کنند.
پیست اسکی کاکان یاسوج این روزهای زمستانی با استقبال چشمگیر علاقمندان به ورزش مفرح اسکی و تفریح در برف مواجه شده است.
ارتفاع برف درپیست اسکی کاکان بیش از یک متر است و محدوده مجاور این پیست روزهای پایان هفته مملو از مسافرانی است که بویژه از جنوب کشور وارد این مکان سیاحتی می شوند.
پیست کاکان در ۲۵کیلومتری جاده یاسوج - اقلید واقع شده است.
Admin 6 




