تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت

تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجر جم گفت: در نیمه نخست سال جاری یک میلیون و ۶۷۸ هزار بشکه میعانات گازی در این پالایشگاه تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

حمید خدری با اشاره به عملکرد تولیدی پالایشگاه در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: همچنین در این مدت، بیش از ۷ میلیارد و ۳۴۵ میلیون مترمکعب گاز و نزدیک به ۸ هزار تن گاز مایع (LPG) نیز در پالایشگاه فجر جم تولید شده‌است.

وی با تأکید بر اهمیت رشد تولید میعانات گازی افزود: تحقق این افزایش ۵۰ درصدی در شرایطی رقم خورده‌است که پالایشگاه همزمان اجرای پروژه‌های مهم تعمیرات اساسی را نیز در دستور کار داشته است؛ موضوعی که بیانگر توان فنی، برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مستمر کارکنان در حفظ پایداری تولید است.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجر جم با اشاره به نقش نیروی انسانی متخصص در تحقق اهداف تولیدی تصریح کرد: هماهنگی میان بخش‌های عملیاتی، تعمیراتی و پشتیبانی و تعهد کارکنان به انجام وظایف، از عوامل مؤثر در تداوم تولید و پیشبرد پروژه‌های تعمیراتی بوده‌است.

خدری همچنین رعایت الزامات ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) را در کنار تحقق اهداف تولیدی ضروری دانست و بر اهمیت اجرای فعالیت‌های عملیاتی و تعمیراتی با رعایت استانداردهای ایمنی و صیانت از نیروی انسانی و تجهیزات تأکید کرد.

وی گفت: تداوم تولید پایدار در نیمه دوم سال ماموریت مهم شرکت پالایش گازفجرجم است.