پایان عملیات اطفای حریق در منطقه حفاظت‌شده شیمبار اندیکا

پایان عملیات اطفای حریق در منطقه حفاظت‌شده شیمبار اندیکا

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اندیکا از مهار کامل آتش‌سوزی در محدوده گزگاه منطقه حفاظت‌شده شیمبار خبر داد و گفت: این حریق پس از چند شبانه‌روز تلاش مستمر محیط‌بانان، آتش‌بانان و مشارکت جوامع محلی خاموش شد.

احمد طهماسبی شاه‌منصوری اظهار کرد: آتش‌سوزی که از عصر دوشنبه ۳۰ تیرماه در محدوده گزگاه منطقه حفاظت‌شده شیمبار آغاز شده بود، پس از عملیات مستمر نیروهای عملیاتی به‌طور کامل مهار و مرحله خنک‌سازی نیز انجام شد.

وی افزود: شیب تند، صعب‌العبور بودن منطقه، وزش باد و شعله‌ور شدن دوباره برخی کانون‌های آتش، عملیات اطفا را با دشواری‌های زیادی روبه‌رو کرد، اما حضور مداوم محیط‌بانان، آتش‌بانان، دهیار، همیاران طبیعت و نیروهای محلی مانع از گسترش حریق به دیگر بخش‌های منطقه شد.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اندیکا از تلاش و همکاری همه نیروهای مشارکت‌کننده در عملیات اطفای حریق قدردانی کرد و گفت: همدلی و حضور شبانه‌روزی محیط‌بانان، آتش‌بانان و جوامع محلی نقش مهمی در مهار این آتش‌سوزی داشت.

طهماسبی شاه‌منصوری حفاظت از منابع طبیعی را مسئولیتی همگانی دانست و از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی و گزارش سریع هرگونه آتش‌سوزی، در حفظ عرصه‌های طبیعی و جنگل‌های ارزشمند منطقه حفاظت‌شده شیمبار مشارکت کنند.

منطقه حفاظت‌شده شیمبار در شهرستان اندیکا، واقع در شمال‌شرق خوزستان، قرار دارد. این شهرستان با حدود ۱۵۰ هزار هکتار جنگل، یکی از مهم‌ترین رویشگاه‌های بلوط در استان به شمار می‌رود و با آغاز فصل گرما، هر ساله بخشی از جنگل‌های آن در معرض آتش‌سوزی قرار می‌گیرد.