معجزه‌ای از جنس آرزو ، گفت‌وگو با بانویی که رویای حجش به زیارت تبدیل شد

در حاشیه مراسم همایش بزرگ زائرین حج تمتع ، در یک روایت زیبا از لطف خداوند، با بانویی گفت‌وگو کردیم که سال‌ها آرزوی سفر به خانه‌ی خدا را در دل داشت. او که تصور می‌کرد این رویا سال‌ها دور از دسترس است، ناگهان شاهد معجزه‌ای الهی شد: دوستی به صورت غیرمنتظره فیش حج تمتع خود را به او هبه کرد. او در لیست رزرو بود که  مدتی بعد، تماسی از سوی سازمان حج با خبر خوش: «نام شما در لیست پذیرفته‌شدگان است؛ آماده‌ی سفر باشید! گرفته شد. 

مرجان دهقانی «خبرجنوب »

این بانوی خوش‌اقبال، که اکنون اشک‌های شوقش را حکایت می‌کند، می‌گوید: «حج موهبتی بود که گمان نمی‌کردم به این زودی به آن برسم... انگار دستان خداوند از پشت پرده‌ی غیب، آرزوی دلم را به واقعیت دوخت.»

این روایت، یادآوری است بر این حقیقت که گاهی معجزه‌ها در ساده‌ترین شکل‌ها رخ می‌نمایند؛ آن‌جا که ایمان و امید به مشیت الهی، راهی را می‌گشاید که عقل‌ها از درک آن عاجزند.