وزش باد در فارس تا چهارشنبه ادامه دارد؛ احتمال بارش پراکنده در برخی مناطق

وزش باد در فارس تا چهارشنبه ادامه دارد؛ احتمال بارش پراکنده در برخی مناطق

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از وزش باد در ساعات بعدازظهر روزهای آینده و احتمال بارش‌های پراکنده در بخش‌هایی از استان خبر داد.

محمد علیزاده اظهار کرد: امروز، شنبه ۹ آبان، در بیشتر مناطق فارس جوی آرام و بدون بارندگی حاکم است، اما در ساعات بعدازظهر نیمه شمالی و مرکزی استان با وزش باد روبه‌رو خواهد شد.

وی افزود: در جنوب شرق و برخی نقاط نوار جنوبی فارس نیز افزایش موقتی ابر و احتمال رگبار پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس، از یکشنبه ۱۰ آبان تا چهارشنبه ۱۳ آبان، وزش باد در ساعات بعدازظهر در سطح استان ادامه خواهد داشت. همچنین از یکشنبه تا سه‌شنبه، در مناطق شمال شرق و برخی نقاط مرکزی استان احتمال بارش‌های پراکنده وجود دارد.

علیزاده درباره وضعیت دمایی استان نیز گفت: تا اواسط هفته نوسان دمایی قابل‌توجهی در فارس پیش‌بینی نمی‌شود.