افشاگری مقام سابق سوری؛ چگونه پوتین ضربه آخر را به اسد وارد کرد؟

مدیر سابق دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری سوریه از بی‌اعتنایی رئیس جمهور روسیه به تماس‌های بشار اسد در روزهای پایانی و موافقت نکردن روسیه با انتقال کمک‌های نظامی ایران به سوریه پرده برداشت.

افشاگری مقام سابق سوری؛ چگونه پوتین ضربه آخر را به اسد وارد کرد؟

کامل صقر، مدیر سابق دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری سوریه گفت، روسیه پس از سقوط شهر حلب به درخواست‌های مکرر بشار اسد رئیس جمهور وقت سوریه برای استفاده از پایگاه حمیمیم به منظور انتقال کمک‌های نظامی ایران به ارتش سوریه پاسخ نداد.

صقر در پادکست «به وقت دمشق» وابسته به شبکه العربیه افزود: بشار اسد از سه روز قبل از سیطره مخالفان مسلح سوری بر دمشق در هشتم دسامبر 2024، تلاش کرد با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تماس بگیرد ولی موفق نشد.

به گفته صقر، ایرانی‌ها به بشار اسد اطلاع دادند به آنها اطمینان داده نشده است که می‌توانند هواپیماهای ایرانی را از آسمان عراق و سوریه به سمت پایگاه هوایی حمیمیم در سوریه که تحت کنترل روسیه است، عبور دهند.