تحقق ۱۰  درصد از اهداف مانور هوشمند سازی  و کنترل پذیری برق هرمزگان در روز نخست 

محمد کریمی مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان  در نشست کاهش پیک با مدیران نواحی سراسر استان با  تشریح برنامه های پیک سایی و ارائه گزارش عملکرد هوشمندسازی مشترکین اهداف مانور هوشمند سازی و کنترل پذیری مصارف برق مشترکین در این استان را بیان کرد و  اظهار داشت : در روز نخست اجرای این مانور با تامین و ارسال ۲ هزار و ۲۰ قطعه تجهیزات فنی ، کنتور ، کلیدهای هوشمند ، مودم و تجهیزات فنی به نواحی و شهرستان ها حدود ۱۰  درصد از اهداف اصلی مانور محقق گردید.

تحقق ۱۰  درصد از اهداف مانور هوشمند سازی  و کنترل پذیری برق هرمزگان در روز نخست 

 مهندس کریمی  در ادامه بیان داشت : شهرستان های حاجی آباد،خمیر،سیریک،رودان ، نواحی چهارگانه بندرعباس و ادارات برق هشتبندی  و رویدر بهترین و بیشترین عملکرد را در اجرای این مانور داشتند و عملکرد مدیران این نواحی قابل تقدیر است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان  از مدیران سایر نواحی و شهرستان ها خواست تا در روز دوم مانور مشارکت  بیشتری برای تحقق اهداف مانور داشته باشند و ادامه داد : طرح های هوشمند سازی و کنترل پذیری مصارف برق در همه شهرستان ها و نواحی برق استان هرمزگان طی دو هفته اجرای برنامه های مانور با جدیت دنبال می شود.

مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان نیز  از ادامه  مانور بزرگ سراسری هوشمند سازی و کنترل پذیری انشعابات مشترکین برق این استان در روز دوم  خبر داد و بیان داشت : در این مانور که به مدت دو هفته ادامه دارد اهداف از پیش تعیین شده در حوزه هوشمند سازی و کنترل پذیری انشعابات مشترکین محقق خواهد شد.

دکتر حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق هرمزگان ادامه داد : این مانور با مشارکت ۱۴ نفر ناظر ستادی ، ۲۴ گروه برقکار فنی برای نصب یک هزار و ۴۷۵ دستگاه کنتور هوشمند تک فاز و سه فاز و ۵۸ گروه متخصص فنی برای نصب سه هزار دستگاه کنتاکتور و کلید هوشمند آغاز شده است .

مسعود افسای مدیر دفتر لوازم اندازه گیری برق هرمزگان نیز با تشریح جزییات بیشتری از این مانور اظهار داشت : در نخستین روز اجرای مانور کنترل پذیری و هوشمند سازی مصارف برق در استان ، ۹۰۲ دستگاه کنتور و مودم ، ۵۸۲ دستگاه کنتاکتور ، ۵۳۶ دستگاه کلید هوشمند و در مجموع ۲۰۲۰ دستگاه تجهیزات فنی هوشمند سازی و کنترل پذیری شبکه به نواحی و شهرستان ها ارسال شده است.

مهندس افسای ادامه داد : مدیریت برق ناحیه سه بندرعباس با ۴۷۵ قلم تجهیزات فنی بیشترین موارد مصرف و استفاده از این تجهیزات را داشته است ، سایر نواحی و شهرستان ها نیز امروز با جدیت مراحل اجرایی این مانور را دنبال می کنند.
انتهای پیام