رفع نقص کابل زیردریایی در جزیره هنگام

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار کرد: با تلاش نیروهای عملیاتی و صرف ۱.۵ میلیارد تومان، مشکل کابل زیردریایی جزیره هنگام رفع شد و در آینده نزدیک با احداث مدار جدید و نصب ژنراتور، پایداری کامل برق این جزیره تضمین می‌شود.

رفع نقص کابل زیردریایی در جزیره هنگام

حمید ساعد پناه، مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان، امروز دوشنبه نهم تیر، از رفع نقص کابل ارتباطی زیردریایی جزیره هنگام خبر داد و گفت: این نقص که حدود چهار روز پیش حادث شده بود، با تلاش تیم‌های عملیاتی و تجهیزات اعزامی از قشم و بندرعباس برطرف گردید.

وی با بیان اینکه برای اجرای این عملیات یک و نیم میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: در آینده نزدیک، یک مدار کابل زیردریایی جدید و یک دستگاه دیزل ژنراتور ۲.۵ مگاواتی برای جزیره هنگام ساخته خواهد شد.

ساعد پناه با اشاره به اهمیت این اقدام، تصریح کرد: با اجرای این طرح، در صورت بروز هرگونه مشکل و از مدار خارج شدن کابل زیردریایی، امکان تأمین برق سراسر جزیره هنگام فراهم خواهد شد.

 به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق هرمزگان، این اقدام گامی مهم در جهت پایداری و اطمینان از شبکه برق جزیره هنگام محسوب می‌شود و از قطع برق و اختلال در زندگی ساکنان جلوگیری خواهد کرد.