ساماندهی کارگران روزمزد و ساختمانی در بوشهر وارد مرحله پیگیری شد

ساماندهی کارگران روزمزد و ساختمانی در بوشهر وارد مرحله پیگیری شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از پیگیری طرح ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد با هدف بهبود دسترسی این افراد به خدمات حمایتی، مهارتی و رفاهی و حفظ کرامت انسانی آنان خبر داد.

مرتضی پروانه صبح یکشنبه در نشست تخصصی ساماندهی کارگران روزمزد ساختمانی اظهار کرد: ساماندهی این کارگران علاوه بر صیانت از حقوق نیروی کار، می‌تواند به بهبود وضعیت منظر شهری، تسهیل نظارت‌های قانونی و دسترسی آسان‌تر آنان به خدمات عمومی کمک کند.

وی با تأکید بر ضرورت تعیین محل مشخص برای استقرار کارگران افزود: مدیریت شهری باید در گام نخست مکانی متناسب با نقاط تجمع و دسترسی کارگران، با مدیریت واحد و حداقل امکانات رفاهی فراهم کند تا دستگاه‌های مسئول بتوانند خدمات حمایتی و نظارتی را به‌صورت هماهنگ ارائه دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر همچنین از ارائه یک بسته پیشنهادی هفت‌مرحله‌ای برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: مکان‌یابی و آماده‌سازی محل استقرار، تعیین دستگاه متولی، تقسیم وظایف میان دستگاه‌ها، بررسی امکان واگذاری امور به بخش خصوصی واجد صلاحیت و شناسایی و احراز مهارت کارگران از جمله محورهای این برنامه است.

پروانه، اطلاع‌رسانی درباره مزایای بیمه، آموزش‌های مهارتی و پیگیری اختلافات کارگری با هدف جلب مشارکت داوطلبانه کارگران را از دیگر بخش‌های این طرح برشمرد.

وی ادامه داد: استقرار میز خدمات مشترک دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تسهیل ارتباط کارگران و کارفرمایان از طریق سامانه‌های موجود و اجرای آزمایشی طرح در یک نقطه جغرافیایی پیش از گسترش آن به سراسر استان، از دیگر مراحل پیش‌بینی‌شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تأکید کرد: موفقیت این طرح به ارائه خدمات واقعی و ایجاد انگیزه در کارگران برای استقرار داوطلبانه در محل‌های تعیین‌شده بستگی دارد.