فرماندار ویژه میناب خواستار تسریع در محرومیت‌زدایی از روستاها شد

فرماندار ویژه میناب خواستار تسریع در محرومیت‌زدایی از روستاها شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب، تقویت زیرساخت‌های روستایی، بهبود خدمات عمومی و تسریع در محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر برخوردار را از اولویت‌های توسعه این شهرستان عنوان کرد.

محمد رادمهر روز پنجشنبه ۳۰ مهر در دیدار با فاطمه اشرفی، مشاور معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست‌جمهوری، با تشریح مشکلات روستاهای میناب، خواستار توجه ویژه دولت به مطالبات روستاییان و پیگیری سریع‌تر مسائل این مناطق شد.

وی با اشاره به نیازهای زیرساختی روستاها گفت: بهبود راه‌های روستایی، توسعه شبکه‌های آبرسانی، ارتقای خدمات بهداشتی و آموزشی و تقویت امکانات ارتباطی باید با جدیت دنبال شود.

رادمهر همچنین بر حمایت از ظرفیت‌های اقتصادی بومی، توسعه فعالیت‌های تولیدی و ایجاد اشتغال پایدار تأکید کرد و این اقدامات را در بهبود معیشت خانوارها و جلوگیری از مهاجرت روستاییان مؤثر دانست.

فرماندار ویژه میناب خواستار تقویت همکاری دستگاه‌های اجرایی و معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست‌جمهوری برای تأمین نیازهای مناطق محروم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های حمایتی دولت شد.

فاطمه اشرفی نیز با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و بهبود خدمات عمومی، توجه به معیشت روستاییان و ایجاد فرصت‌های شغلی را از محورهای مهم محرومیت‌زدایی برشمرد.

در این نشست، مشکلات روستاهای میناب و راهکارهای ارتقای سطح خدمات و بهبود شرایط زندگی روستاییان بررسی شد.