تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم روند افزایش رطوبت در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: طبق آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی همچنان تا اواسط وقت فردا جمعه ۷ شهریور به ویژه در صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها، افزایش رطوبت و شرجی هوا و مه رقیق در سواحل، نیمه جنوبی، مرکزی و تا حدودی بخش‌های شمالی استان خوزستان تداوم خواهد داشت. 

وی افزود: سپس با شدت کمتر از شنبه تا دوشنبه ۸ و ۹ شهریور در ساعاتی از صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها فقط سواحل و مناطق جنوب شرقی همچنان متاثر از رطوبت و شرجی هوا خواهند بود.

سبزه‌زاری ادامه داد: همچنین از اواسط وقت جمعه تا اواسط وقت شنبه سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی و جنوبی غربی در حد متوسط خواهد بود. شمال خلیج فارس نیز در این مدت نسبتا مواج است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه.روز گذشته اهواز با ۴۷.۳ و دزپارت با ۲۰.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۷.۳ و ۲۹.۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.