خوزستان از فردا شرجی است

خوزستان از فردا شرجی است

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش رطوبت و شرجی در برخی نقاط استان خبر داد. 

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان‌دهنده وزش بادهای متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای، امروز چهارشنبه ۱۱ شهریورماه در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی است که سبب برخاستن گرد و خاک محلی و موقتی نیز در این مناطق خواهد شد. 

وی افزود: همچنین تا اوایل هفته آینده تغییرات دمایی به صورت نوسان‌های یک تا دو درجه‌ای پیش‌بینی می‌شود. 

سبزه‌زاری ادامه داد: از اواسط وقت فردا تا اواسط هفته پیش رو با استقرار جریان‌های جنوبی شاهد افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی، ساحلی، مرکزی و تا حدودی غربی خواهیم بود. تا اواسط وقت فردا شمال خلیج فارس نیز مواج است. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان همچنین گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۴۴ و ایذه با ۱۶.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۲.۶ و ۲۷.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.