فارس همچنان گرم؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در خنج
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس از تداوم هوای صاف و آفتابی در بیشتر نقاط استان طی پنج روز آینده خبر داد و گفت: در شبانهروز گذشته دمای هوا در کورده خنج به ۴۵ درجه رسید.
فارس- رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس از تداوم هوای صاف و آفتابی در بیشتر نقاط استان طی پنج روز آینده خبر داد و گفت: دمای هوا نیز در این مدت تغییر قابل ملاحظهای نخواهد داشت.
محمد علیزاده با اشاره به آخرین پیشبینیهای جوی استان اظهار کرد: از امروز چهارشنبه ۲۵ شهریور تا پنج روز آینده، آسمان فارس در اغلب نقاط صاف و آفتابی خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد پیشبینی میشود.
وی افزود: امروز در مناطق جنوب شرقی استان، در ساعات بعدازظهر افزایش موقتی ابر همراه با وزش باد دور از انتظار نیست.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس با اشاره به دماهای ثبتشده در شبانهروز گذشته گفت: کورده خنج با ثبت دمای ۴۵ درجه، گرمترین نقطه استان بود و دشت نمدان اقلید نیز با کمینه دمای ۶ درجه، عنوان سردترین نقطه فارس را به خود اختصاص داد.
علیزاده ادامه داد: دمای هوای شیراز نیز در این مدت در گرمترین ساعات به ۳۶ درجه و در خنکترین ساعات به ۱۵ درجه رسید.
بر اساس این پیشبینی، طی روزهای آینده تغییر محسوسی در دمای هوای فارس انتظار نمیرود و شرایط جوی استان در بیشتر مناطق پایدار خواهد بود.
Admin 6 




