قربانی: خواهش می کنم فجر سپاسی این فصل را با فصل گذشته مقایسه نکنید
مصاحبه اختصاصی «خبرجنوب» با سرمربی و مربی باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز
نصرالله پناهی – علی جمشیدپور - «خبرجنوب»/ فجرشهید سپاسی که فصل جاری را با تغییرات زیاد در تمامی بخش های باشگاه آغاز کرد تا پایان هفته چهاردهم موفق شده صدرنشین جدول لیگ دسته یک فوتبال باشگاه های کشور باشد.
شرایط خاص زردپوشان شیرازی به واسطه تلاش برای حضور در لیگ برتر فوتبال کشور، ما را بر آن داشت تا با حضور در تمرین فجرسپاسی، مصاحبه ای اختصاصی با کادر فنی این تیم داشته باشم.
سرمربی تیم فجر سپاسی با ابراز رضایت از شرایط بازیکنان و تمرینات عنوان کرد: فوتبال فازهای مختلفی دارد که با برنامه ریزی برای تقویت این بخش ها تمرینات به صورت جدی انجام می شود.
پیروز قربانی ادامه داد: همچنان از شرایط فجر در فصل گذشته صحبت می شود اما در نظر داشته باشید که فصل جدیدی را آغاز کردیم که با دگرگونی کلی در باشگاه فجر سپاسی و حتی تغییر تیم ها در لیگ دسته اول، شرایط خاص این فصل را شاهد هستیم. خواهش می کنم فجر سپاسی این فصل را با فصل گذشته مقایسه نکنید.
وی افزود: استراتژی و سبک بازی فجر سپاسی در این فصل کاملا متفاوت با فصل گذشته است و ما با تلاش و برنامه ریزی برای رقم زدن اتفاقات خوب می جنگیم. رفته رفته در حال نزدیک شدن به شرایط ایده آل هستیم و این مدت هم ناخواسته مجبور به تغییر اساسی در برنامه هایمان شدیم و همین موضوع کمی رسیدن به شرایط ایده آل را زمانبر کرد.
سرمربی تیم فجر سپاسی از همکاری مدیران این باشگاه با کادر فنی برای رسیدن به نتایج مطلوب سخن گفت و بیان کرد: در تیم مدیریتی فجر که سردار بوعلی به عنوان رئیس هیات مدیره، سرهنگ کریمی مدیرعامل و آقای احمدی معاون باشگاه حضور دارند تعامل بسیار خوبی با کادر فنی و بازیکنان وجود دارد تا اندازه ای که حتی کلامی بر زبان نیاورده ایم، خودشان می دانند ما به چه چیزهایی احتیاج داریم تا برایمان فراهم کنند. همچنین جوی پر آرامش و محیطی دوستانه در باشگاه وجود دارد که همین باعث می شود به آینده ای روشن برای تیم فجر سپاسی خوشبین باشیم.
قربانی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برد خانگی در بازی فردا مقابل نفت مسجد سلیمان، در رابطه با تغییرات نیم فصل تیم گفت: امیدوارم که در بازی فردا به نتیجه دلخواهمان برسیم و همچنان صدرنشینی را حفظ کنیم. در رابطه با تغییرات نیم فصل باید بگویم که به نظر من مهمترین فرد در یک تیم باید سرمربی آن تیم باشد. هنر مربی این است که برنامه تیم را بر اساس بازی یک بازیکن نچیده باشد و بتواند در هر زمان با جایگزین کردن مهره های کلیدی عملکردی موفق داشته باشد.
معدنچی: لیگ امسال سخت تر از فصل گذشته است
مربی فجر سپاسی نیز با بیان اینکه فوتبالم را مدیون باشگاه فجر سپاسی هستم، اظهار کرد: به باشگاه فجر علاقه قلبی دارم چرا که فوتبال را از فجر آغاز کردم. از این رو هرگاه به حضور من نیاز باشد با جان و دل برای کمک به فجر می آیم.
مهرزاد معدنچی افزود: فصل گذشته فجر عملکرد خوبی داشت اما قطعا با لیگ امسال قابل مقایسه نیست. تیم های متمولی که از لیگ برتر سقوط کرده اند این فصل در تلاش برای صعود در جنگی تمام عیار حضور دارند و به طور یقین بازی ها رفته رفته حساس تر و سخت تر خواهد شد.
وی در رابطه با آغاز فصل گفت: تمرینات پیش فصل خوبی را پشت سر گذاشتیم و تعامل و همکاری خوبی که بین مدیریت و کادر فنی برقرار است باعث شده تا فجر بتواند نتایج ایده آل خود را کسب کند.
بازیکن سابق فجر سپاسی با تأکید بر اینکه می بایست از باشگاه فجر حمایت شود، بیان کرد: شیراز و فارس استحقاق داشتن نماینده ای در لیگ برتر فوتبال کشور را دارند و این امر مستلزم این است که مسئولین استان پای کار بیایند و به صورت ویژه از فجر سپاسی حمایت کنند تا انشاالله در لیگ برتر فوتبال کشور حضور داشته باشیم.
معدنچی در پایان با اشاره به صحبت های آقای غلامحسین پیروانی که می گفت «یک تیم به نام شهید در دنیا داریم که آن هم فجر است»، اظهار کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا به خواسته اصلی مان یعنی حضور در لیگ برتر دست یابیم. در پایان جا دارد از سردار بوعلی به عنوان فردی که همیشه حامی فجر سپاسی بودند همچنین کادر مدیریتی باشگاه تشکر ویژه ای داشته باشم.
******
گفتنی است در چارچوب هفته پانزدهم لیگ دسته اول باشگاه های کشور فردا از ساعت 14:45 دقیقه در ورزشگاه حافظیه فجر سپاسی میزبان نفت مسجدسلیمان است. همچنین شهر راز دیگر نماینده فارس از ساعت 15 در زمین صنعت نفت آبادان به میدان می رود.
Admin 6 




