افزایش بیش از ۳۰ پرواز طی ایام نوروز به فرودگاه‌های فارس

افزایش بیش از ۳۰ پرواز طی ایام نوروز به فرودگاه‌های فارس

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس از افزایش بیش از ۳۰ پرواز اعم از داخلی و خارجی به طور میانگین طی ایام نوروز به پروازهای فرودگاه‌های استان خبر داد.

فخرالدین کشاورز در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر گفت: به مناسبت ایام نوروز و در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، پروازهای فوق‌العاده در سطح فرودگاه‌های استان خواهیم داشت.

وی افزود: به طور میانگین بیش از ۳۰ پرواز در مسیرهای داخلی به خصوص مسیرهای مشهد، کیش، اهواز، آبادان، بندرعباس و مسیرهای خارجی به خصوص دبی و استانبول طی بازه زمانی مذکور افزایش خواهد یافت که این تعداد علاوه بر تعداد پروازهای عادی و معمول است.

کشاورز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه روز گذشته، ۲۱ اسفند که منجر به کنسل شدن پرواز شیراز ـ تهران شده بود، گفت: روز گذشته خلبان پرواز بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی فلای پرشیا هنگامی که به سر باند پرواز می‌دهد و دور موتور را افزایش می‌دهد، بعد از طی یک سوم باند، یک پرنده را مشاهده می‌کند که عبور کرده است و بعد از آن با نشان‌دهنده‌های موتور هواپیما مواجه می‌شود که نشان از خرابی موتور را می‌دهد.

مدیرکل فرودگاه‌های فارس ادامه داد: خلبان از پرواز منصرف شده و بعد از پیاده کردن مسافران، هواپیما را به پارکینگ منتقل می‌کند که در پارکینگ هنگام چک کردن هواپیما متوجه می‌شوند که یک عقاب وارد موتور شماره ۲ هواپیما شده است.

وی بیان کرد: این پرواز به دلیل حادثه پیش‌آمده کنسل شد و عده‌ای از مسافران پرواز خود را کنسل کرده و عده‌ای دیگر با سایر پروازها به مقصد تهران حرکت کردند.