هرمزگان زیر غرش تندر و رگبار

رییس اداره هواشناسی قشم گفت: تحت تاثیر سامانه ای بارشی در سطح استان هرمزگان ابرناکی و در پاره ای نقاط به ویژه مناطق غربی، شمالی و جزایر غربی خلیج فارس وقوع رگبار پراکنده باران، تندر و تندباد لحظه ای مورد انتظار است.

هرمزگان زیر غرش تندر و رگبار

محمد کاملی دیرستانی روز پنجشنبه ، با توصیف و پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان و جزیره قشم اظهار داشت: طبق تحلیل نقشه ها و مُدل های هواشناسی روز جاری تداوم ناپایداری جوی و دریایی پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: این شرایط تا اوایل هفته آینده در استان مورد انتظار است.

رییس اداره هواشناسی جزیره قشم توضیح داد: توصیه می شود هرمزگانی ها در این مدت از صعود به بلندی ها اجتناب کنند و تمهیدات لازم صورت پذیرد.

کاملی دیرستانی اضافه کرد: بر اساس پیش بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده نگری دریا، امروز پنجشنبه(۱۶ اسفندماه) خلیج فارس و مناطق غربی تنگه هرمز با افزایش بادهای شرقی تا جنوب شرقی و دریای عمان با افزایش باهای غربی متلاطم پیش بینی می شود.

وی گفت: توصیه می شود تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن شناورها به ویژه قایق های سبک، صیادی و تفریحی صورت پذیرد.

رییس اداره هواشناسی جزیره قشم افزود: به لحاظ دمایی در این مدت، افزایش یک تا سه درجه ای دمای کمینه و افزایش رطوبت نسبی هوا در استان پیش بینی می شود.

وی بیشینه دما و رطوبت را در ایستگاه هواشناسی (فرودگاه قشم) ۱۸ درجه و ۵۸ درصد و شهر قشم را ۲۱ درجه و ۵۲ درصد اعلام کرد.

 استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز دریایی از سواحل شرق استان (جاسک) در دریای عمان تا سواحل نیلگون خلیج فارس در شرق استان (پارسیان) و برخورداری از جزایر ۱۴گانه خلیج فارس، یکی از مهم‌ ترین و راهبردی‌ ترین استان‌ های ایران است که از جاذبه‌ های منحصر به فردی چون جنگل‌ های بی‌ همتای حرا و مرغوب‌ ترین مروارید جهان و ده‌ها اثر تاریخی و طبیعی برخوردار است.

خلیج فارس با گستره نزدیک به ۲۳۷ هزار و ۴۷۳ کیلومتر مربع بین ۲۴ تا ۳۰ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ تا ۵۶ درجه و ۲۵ دقیقه طول شرقی از نصف‌ النهار گرینویچ واقع شده است و جزیره زیبای قشم، همچون نگینی بر پهنه آب‌ های نیلگون آن می‌ درخشد.