سارق ساختمان های نيمه کاره در گچساران به دام پلیس افتاد
يک نفر سارق در حين سرقت به همراه تعدادی اقلام سرقتی دستگير شد
فرمانده انتظامي گچساران از دستگيري سارق در حين سرقت با اعتراف به ۷ فقره سرقت از ساختمانهای نیمهکاره در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ ارسلان خادميان، صبح پنجشنبه در گچساران اظهار داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت از ساختمانهای نیمهکاره در سطح شهرستان، موضوع بهصورت ويژه در دستور کار مأموران پليس اين شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: مأموران کلانتری ۱۱ اين شهرستان پس از هماهنگي با مراجع قضايی و با انجام تحقيقات پليسی گسترده يک نفر سارق را در حين سرقت به همراه تعدادی اقلام سرقتی دستگير کردند.
خادميان تصريح کرد: متهم در بازجوییهای اوليه به ۷ فقره سرقت سيم و کابل برق از ساختمانهای نیمهکاره در سطح شهرستان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی گچساران با اشاره به اينکه متهم پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد، گفت: مردم ضمن توجه به هشدارهای انتظامی در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طريق شمارهتلفن ۱۱۰ به مرکز فوریتهای پليس گزارش دهند.
ادمین ۵ 




