نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام فوری گروه عملیاتی بندر کیش

نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام فوری گروه عملیاتی بندر کیش

رئیس اداره بندر کیش گفت: گروه عملیاتی بندر تجاری کیش با اعزام فوری شناور خدماتی و نجات چهار صیاد گرفتار در آب‌های اطراف کیش، قایق آنان را به بندر منتقل کرد.

رضا راکیان، اظهار کرد: چهار صیاد، برای صید از بندر چارک عازم دریا شده بودند که قایق آنان در مسیر دچار نقص فنی شد و از حرکت بازماند.

وی افزود: صیادان در محدوده‌ای قرار داشتند که پوشش تلفن همراه وجود نداشت و امکان برقراری تماس و اعلام وضعیت خود را نداشتند و در شرایطی که آب و غذا نیز در اختیار نداشتند، یک روز در دریا باقی ماندند.

راکیان خاطرنشان کرد: با توجه به جریان آب و وزش باد، قایق آنان در محدوده ۷ مایلی کیش قرار گرفت و پس از برقراری پوشش تلفن همراه، صیادان در حوالی ساعت ۹ صبح موفق شدند با مرکز تلفن بندر تجاری کیش به شماره ۰۷۶۴۴۸۸ تماس گرفته و درخواست کمک کنند.

مدیر اداره بنادر کیش، گفت: پس از دریافت تماس و انتقال موضوع از طریق مرکز اطلاع‌رسانی بندرگاه، گروه عملیاتی بندر تجاری کیش با شناور خدماتی بندر تجاری کیش بلافاصله برای انجام عملیات امداد و نجات به موقعیت صیادان گرفتار در دریا اعزام شد.

او افزود: گروه عملیاتی پس از رسیدن به موقعیت، هر چهار صیاد را نجات داد و قایق آنان را به حوضچه بندر تجاری کیش منتقل کرد.

راکیان با تأکید بر اهمیت آمادگی عملیاتی بنادر در مواجهه با حوادث دریایی خاطرنشان کرد: در شرایط بحرانی، سرعت دریافت پیام، تصمیم‌گیری و اعزام شناور می‌تواند تعیین‌کننده باشد و خوشبختانه گروه عملیاتی بندر تجاری کیش با تکیه به امکانات موجود و آمادگی نیروهای خود، در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای نجات صیادان وارد عمل شد.

او تصریح کرد: عملیات امداد و نجات، ظرفیت عملیاتی بندر تجاری کیش و توانمندی شناور خدماتی آن را در پشتیبانی از مأموریت‌های امدادی و اضطراری به اثبات رساند.