تردد ایمن حدود ۲۹۰ هزار نفر مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان

تردد ایمن حدود ۲۹۰ هزار نفر مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان گفت:طی پنج ماه نخست امسال ۲۸۹ هزار و ۷۰۲ مسافر دریایی و گردشگران داخلی در بنادر غرب استان هرمزگان از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزایر خلیج‌ فارس جابجا شده اند.

امین صادقی روز پنجشنبه تعداد تردد شناورها در بنادر غرب استان هرمزگان طی پنج ماهه سال ۱۴۰۵ را ۹ هزار و ۱۸۵ فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان تردد، یک هزار و ۵۸ فروند شناور بالای هزار تن و هشت هزار و ۱۲۷ فروند شناور زیر هزار تن بوده است.

وی اضافه کرد: مرکز جستجو و نجات دریایی(MRCC) بنادر غرب استان هرمزگان نیز در راستای اعمال وظایف حاکمیتی و به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی دریانوردی، در پنج ماهه سال جاری با هشت پیام اولیه و ۱۷ عملیات جستجو و نجات، موفق به نجات جان هفت نفر در آب های حوزه استحفاظی خود شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان یادآور شد: هموطنانی که قصد سفرهای دریایی از مسیر غرب استان هرمزگان به مناطق گردشگری را دارند، قبل از اقدام به سفر با تلفن گویای ۰۷۶۴۵۷۷ تماس حاصل بگیرند.

وی ادامه داد: متقاضیان همچنین می توانند با ارسال عدد ۱ و ۲ به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۴۰۰۱۹۸۳۶۹۲ از شرایط جوی دریایی و زمان حرکت شناورها مطلع شوند و در صورت بروز هر گونه سوانح دریایی و یا درخواست کمک با سامانه ۲۴ ساعته ۱۵۵۰ تماس و دریانوردان نیز علاوه بر روش های یاد شده، از طریق کانال اضطرار دریایی ۱۶vhf ارتباط رادیویی داشته باشند.

مدیریت بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با پوشش ۱۰ بندر تجاری و مسافری، نظارت بر ۴۶ سازه دریایی، پشتیبانی از بخش قابل توجهی از جزایر کشور و دربرگیری حدود ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی، از مجموعه‌های مهم مدیریت و راهبری فعالیت‌های دریایی و بندری در سواحل کشور به شمار می‌رود.