سیل و صاعقه در کهگیلویه و بویراحمد؛ یک کشته و ۸۱ مصدوم

سیل و صاعقه در کهگیلویه و بویراحمد؛ یک کشته و ۸۱ مصدوم
عکس تزئینی است

بارش‌های شدید در کهگیلویه و بویراحمد موجب آبگرفتگی بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی، قطع برق چهار روستا و مسدود شدن راه‌های ارتباطی ۱۲ روستا شده است. همچنین در حوادث ناشی از صاعقه و سوانح رانندگی، یک نفر جان باخته و ۸۱ نفر مصدوم شده‌اند.

منوچهر محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، با تشریح آخرین وضعیت مناطق آسیب‌دیده گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، راه‌های ارتباطی حدود ۱۲ روستا مسدود شده و عملیات بازگشایی آن‌ها با تلاش دستگاه‌های خدمات‌رسان ادامه دارد.

وی افزود: برق چهار روستا نیز همچنان قطع است و نیروهای مربوطه برای برقراری مجدد جریان برق تلاش می‌کنند. همچنین بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی شهری دچار آبگرفتگی شده‌اند و ارزیابی خسارت‌ها و امدادرسانی به ساکنان در حال انجام است.

در همین حال، پرویز غفارفرد، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان، از ثبت ۶ حادثه ناشی از اصابت صاعقه از روز جمعه تاکنون خبر داد و گفت: در یکی از این حوادث، یک مرد ۴۵ ساله در دهدشت جان خود را از دست داد و چهار نفر نیز در شهرستان‌های کهگیلویه و بهمئی مصدوم شدند.

وی همچنین از وقوع ۵۵ حادثه رانندگی در محورهای استان خبر داد که ۷۷ مصدوم بر جای گذاشته است. به گفته غفارفرد، تاکنون هیچ فوتی در سوانح رانندگی این مدت گزارش نشده است.