قیمت زولبیا و بامیه در ماه رمضان ۴۹۵ تومان

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران از تعیین نرخ جدید زولبیا و بامیه ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: قیمت این شیرینی سنتی بین ۴۴۵ تا ۴۹۵ هزار تومان تعیین شده است.

قیمت زولبیا و بامیه در ماه رمضان ۴۹۵ تومان

علی بهرمند با اعلام این خبر افزود: با نزدیک شدن به ماه رمضان، بازرسی‌های اتحادیه برای نظارت بر کیفیت و قیمت محصولات افزایش یافته و بازرسان ما در این ایام تقویت شده‌اند. بازرسی اصناف نیز در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت.

وی در خصوص تأمین مواد اولیه قنادی‌ها تصریح کرد: اگرچه کمبود مواد اولیه در کشور وجود ندارد، اما تأمین برخی اقلام به ویژه روغن به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها (چهار برابر شدن نسبت به دو ماه گذشته) برای قنادی‌ها دشوار شده است. با این حال، تأمین مواد اولیه همچنان امکان‌پذیر است.

بهرمند در پایان با تأکید بر لزوم رعایت نرخ‌های مصوب از سوی صنف، ابراز امیدواری کرد که با تقویت نظارت‌ها، شهروندان بتوانند زولبیا و بامیه مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب تهیه کنند.