وزیر صمت خسارت جنگ به صنایع فولادی اهواز را بررسی کرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان سفر به خوزستان با حضور در اهواز از سه مجموعه فولادی این شهر بازدید و ضمن بررسی وضعیت تولید، خسارتها و مشکلات ایجادشده برای این واحدها در جریان جنگ اخیر را بررسی کرد.
محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، دوشنبه در بدو ورود به اهواز با حضور در شرکت فولاد اکسین، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از خطوط تولید این مجموعه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت فعالیتهای تولیدی آن قرار گرفت.
وی در ادامه از شرکت فولاد آتیه خاورمیانه بازدید کرد؛ واحدی که در جریان جنگ تحمیلی سوم هدف حمله موشکی قرار گرفت و بخشهایی از آن آسیب دید.
در جریان این حمله، یکی از کارکنان فولاد آتیه خاورمیانه نیز به شهادت رسید. وزیر صمت در این بازدید ضمن بررسی بخشهای آسیبدیده، با جمعی از کارگران و کارکنان شرکت دیدار و درباره وضعیت این واحد صنعتی و مشکلات پیشآمده گفتوگو کرد.
اتابک در ادامه با حضور در شرکت فولاد خوزستان، از خطوط تولید این مجموعه نیز بازدید کرد و ضمن بررسی روند فعالیت و تولید، مسائل و مشکلات ایجادشده برای این شرکت در جریان جنگ اخیر را مورد بررسی قرار داد.
همزمان، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز با حضور در شرکت رابر اکسین، از این واحد تولیدکننده تجهیزات حفاری در شهرک صنعتی شماره سه اهواز بازدید کرد.
در این بازدید، مدیران و کارکنان رابر اکسین مسائل و چالشهای این واحد صنعتی را مطرح کردند و درباره راهکارهای حمایت از ادامه فعالیت آن گفتوگو شد.
بازدید مسئولان وزارت صمت از واحدهای صنعتی اهواز در شرایطی انجام شد که بخشی از صنایع خوزستان در جریان جنگ اخیر با آسیبهای مستقیم و غیرمستقیم مواجه شدهاند. بررسی وضعیت تولید، جبران خسارتها و رفع موانع فعالیت واحدهای صنعتی از محورهای مهم این سفر عنوان شده است.
Admin 6 




